Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

Fire BMW'er på Padborg Park

Danish
Touringcar
Challenge 

28/03/07 

DTC debut til Peter Ager
Comeback til Tom Pedersen

JM Racing testede i går på Padborg Park, hvor de havde to BMW 320si E90'ere og to BMW 320i E46'ere på banen, kørt af en 'gammel' kører, og tre nye.
 

Genganger i teamet fra sidste sæson er Michael Outzen, der kører i den ene af E90 modellerne, den anden E90'er køres af René Rasmussen der sidste sæson kørte for Team Essex.
Yderligere to nye kørere sidder bag rattet i de to E46 racere, det er dels den tidligere Clio Cup kører Peter Ager, samt Honda køreren fra 2007 Tom Pedersen.


JM Racing.
(Foto: Motorsporten.dk)

De fire kørere var ene om at teste på Padborg Park, så der var rigeligt med banetid til dem alle, og bortset fra lidt mekaniske smådrillereier, der ikke var værre end at de kunne ordnes på stedet, og som vel næsten var forventet ved årets første test, så forløb dagen uden den store dramatik.

Der var da også stor tilfredshed i teamet og blandt kørerne, både med bilerne og deres præstationer på banen.
Det er næppe overraskende at hurtigste mand på banen var Michael Outzen, og i teamet var der tydelig stolthed over tiderne, som man beskedent betegnede som "yderst tilfredsstillende"!

Men også teamets tre nye kørere kørte helt respektable tider, og for Tom Pedersen blev der tale om en hel dag bag rattet, han fik næsten mere køretid her, end på hele sidste sæson.
Peter Ager og René Rasmussen testede også flittigt hele dagen, og fik begge skudt sig godt ind på deres nye 'arbejdspladser'.

Teamet fortsætter deres testkørsler i næste uge.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
 • Michael Outzen
 • Peter Ager
 • JM Racing
 • Padborg Park
 •  
   
   
  Undgå billetkøen - Køb dine billetter her