Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Ny Renault R27B på vej - Opdateret

Formel 1 
27/03/07 

Renault fik stadfæstet deres næsten værste formodninger i det australske Grand Prix. Bilen er ikke optimal med Bridgestone dæk. Nu er man i gang med en b-spec. bil.
 

Renault oplevede ikke det australske Grand Prix som værende særlig optimal. Bilerne var meget levende og kunne under løbsbetingelser ikke fungere optimalt. Hverken hvis man spørger ingeniører, Flavio Briatore eller kørerne. Mest synlig var det vel på Kovalainens bil, som var særdeles mere levende end hvad godt var. Det bliver det nu ændret på.

Som Renault oplevede bilernes reaktion i det australske Grand Prix, så er det dækkene der er galt med. Eller rettere – R27 er oprindeligt udviklet til Michelin dæk. Renault har ikke kunnet nå at lave alle nødvendige rettelser i designarbejdet på bilen, inden de første testkørsler gik i gang. Men nu bliver der taget affære. Flavio Briatore har udtalt at han allerede i Australien beordrede teamet til at udvikle en b-spec. bil. Og det skal gå stærkt. Det tales allerede om at b-spec. bilen får sin debut i det spanske Grand Prix om halvanden måned. Om det kan nås er så det store spørgsmål. Flavio Briatore fortæller at ingeniørerne har lokaliseret problemet til at være en alt for lille akselafstand, så derfor er en af de største ændringer, at man gør akselafstanden større. Der bliver dog sikkert også en del arbejde med at få balancen i bilen ændret. Det er ikke nok at flytte for- og baghjul længere fra hinanden.

Det er i dag kommet frem at Renault ikke vil lancere en b-spec bil. I hvert fald ikke lige nu. Renault bekræfter dog at man kommer væsentlige ændringer, mest i forenden af bilen. Hvorvidt ændringerne kommer på bilen i Malaysia eller senere, meddeler Renault dog ikke noget om.

Dons

Læs mere om:
  • Renault F1
  •