Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Le Mans Series

Paul Ricard - 2. testdag

Le Mans
Series 

26/03/07 

Mandag på Paul Ricard
Mandagen på Paul Ricard markerede afslutningen på Pre-sæson testen i Le Mans serien. Serien der har sæson åbningsløb på Monza om 19 dage. Overraskende var det ikke Peugeot der toppede dagens test, men derimod Rollcentre racing og deres helt nye LMP1 racer.
 

Jeg havde forventet at jeg nu skulle fortælle at Peugeot var 100% kampklar til at tage kampen op med Audi, men den fornemmelse sidder jeg bare ikke med. Rollcentre racing har i dag kørt 1:44.540 og Team Peugeot Total har kørt 01:44.600, ikke fordi den forskel er skræmmende, men det burde slet ikke se sådan ud

Team Peugeot Total har kørt 54 omgange i dag, hvoraf 14 omgang var in/out lap’s. I speed-trap’en på langsiden er bilens højeste hastighed i dag 309.6 km/t. Rollecentre har til sammenligning kørt 185 omgange i dag, og med en tophastighed på 312.3 km/t. Det er svært at vurdere om vi kan se noget ud af det her, men jeg undre mig over at Peugeot ikke lige sætter tingene på plads til sidst, og jeg vurdere lidt som en overraskelse/svagheds tegn.

Barazi-Epsilon har i dag kørt 44 omgange med en bedste tid på 1:49.103, hvoraf en del af dem var ud/ind omgange, så noget tyder på at den nye bil har drillet lidt.

Virgo Motorpsort hvor blandt andet Allan Simonsen kører, har kørt 90 omgange i dag med en bedste tid på 2:00.004

Det rent danske Markland Racing var langsomst i dag. Teamet fik kørt 25 omgange med en bedste tid på 2:05.744. En tid der kan bruges til absolut ingenting, eller også kan den?
I hvert fald skal Corvetten forbedres inden løbet på Monza hvis den skal have en chance for bare at kunne følge med feltet. På den anden side er det første gang bilen ruller, og på den baggrund kan vi da håbe på at teamet har få en masse gode data med hjem omkring bilen så de kan få ændret den på de punkter som ikke helt fungere.

Vejgaard

Læs mere om:
  • Henrik Møller Sørensen
  • Kurt Thiim
  • Barazi-Epsilon
  • Markland Racing
  • Paul Ricard
  • 26/03/07 - Paul Ricard - Le Mans Series
  •      ASETEK SIMSPORTS