Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel Toyota Atlantic Series

Bremer tilbage i amerikansk motorsport

Formel Atlantic 
27/03/07 

Så er det et faktum at Ronnie Bremer starter i Polestar Racing Group’s Roomstore og Sealy sponserede Formel Atlantic Racer med nummer 12, første gang den 8. april til gadeløbet i Las Vegas, aftalen gælder foreløbig sæsonens 3 første løb.
 

Med andre ord er Ronnie Bremer tilbage i udstillingsvinduet til Champ Car, da Formel Atlantic er fødekæde til Champ Car serien, på samme måde som GP2 er det til Formel 1, og Ronnie får på denne måde endnu engang mulighed for at vise amerikansk motorsport hvad han kan og endnu engang uden at skulle have penge med.


(Foto: Pole Star)

Ronnie Bremer: ”Jeg er super glad og skylder Jim Griffith, Pam Griffith og Bruce Potter fra Polestar Racing samt Dan Zelznick stor tak, jeg har bevaret kontakten med dem siden jeg kørte Atlantic hos dem i 2004, og da Jim ringede troede jeg det var for at hyggesnakke, men beskeden var kort, vi har brug for en hurtig mand, kan du køre den ene af vores Atlantic Racere, foreløbig de 3 første løb. Det var tilbudet jeg havde håbet på og jeg skal gøre alt hvad jeg kan for at honorere Jim og Pams tillid til mig, de har troet på mig hele vejen, og det er jeg stolt af. Skeptikerne har været mange i Danmark og mange har dømt mig færdig, men faktum er at jeg har satset helt ensidigt på at komme tilbage til Amerikansk motorsport, og yderligere er det et faktum er at det ikke har været muligt for mig at skaffe en stor sponsor, eller penge i det hele taget, så jeg derfor alene må satse på den goodwill jeg har opnået i USA i form af mine resultater, den har jeg stadig hos Jim, Pam og Bruce, og stor tak for det.”

Ronnie hentede den første sejr hjem til Polestar Racing Group’s Atlantic Team, da han vandt Formel Atlantic løbet i Denver 2004.

Bremer Presse
Torben von Hausig

Læs mere om:
  • Ronnie Bremer
  • Polestar Racing Group
  • Las Vegas
  • 08/04/07 - Las Vegas - Formel Atlantic
  •