Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Grand Am Daytona Prototype

Jan Magnussens perfekte forarbejde

Grand Am
Daytona Proto 

26/03/07 

- var ikke nok til sejr
Jan Magnussen leverede det perfekte forarbejde, men alligevel måtte han og holdkammerat Max Angelelli se sig henvist til andenpladsen med blot 11 omgange tilbage, da tredje afdeling af det amerikanske Grand-Am mesterskab blev afviklet på Homestead banen ved Miami.
 

Jan Magnussen, der havde kvalificeret bilen på Pole Position, lagde flot ud og opbyggede et forspring til nummer to. Han afleverede sin SunTrust Pontiac-Riley til Max Angelelli i førerposition, men grundet flere gulflagsperioder kom Angelelli under pres mod slutningen af løbet. Efter at have forsvaret sig så godt han kunne mod bagfra kommende angreb, måtte Angelelli lide den tort, at blive overhalet af Bill Auberlen med blot 11 omgange tilbage af det 91 omgange lange løb.


(Foto: Jan Kaiser)

Med to tredjepladser og denne andenplads er Jan Magnussen og Max Angelelli nu nummer to i mesterskabet, kun 1 point efter førende Pruett og Rojas.

”Det gik skidegodt i mit stint. De fik tæv, men det var desværre ikke nok” sagde Jan Magnussen efter løbet. ”Vi fik ikke så hurtigt varme i dækkene efter gulflagsperioderne og det kostede i sidste ende. En andenplads er stadig et rigtig godt resultat i så tæt og stærkt et felt, men det var alligevel en lidt latterlig fornemmelse at tage fra banen med, da det virkelig så ud til, at det kunne blive vores løb. Men vi hentede ind på de førende i mesterskabet, så vi nu kun er 1 point efter.”


Læs mere om:
  • Jan Magnussen
  • Max Angelelli
  • SunTrust Racing
  • Homestead
  • 24/03/07 - Homestead - Grand Am
  •