Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Supercopa

Ny kontrakt til Thiim

Supercopa 
25/03/07 

Nicki Thiim foran stor udfordring
Efter Nicki Thiim sidste år blev dansk mester i Formel Ford for HP Racing, stod han foran en skillevej i sin karriere. Der var to veje frem; formelracing eller sportsvogne.
 

"Nicki ved heldigvis godt at det er utopi at at tænke på en karriere i Formel 1, så vores mål er at etablere ham inden for standardvogne eller sportsvogne." fortæller Kurt Thiim, DTC-kører og far til Nicki. Da Nicki's aktiviteter bliver fulgt nøje i udlandet, opstod der hurtigt interessante kontakter. Sammen med 4 partnere opstod muligheden for deltagelse i den tyske Seat Supercopa, der køres som supportserie til DTM, og det tog ikke mange minutter at overveje tilbuddet!


Nicki Thiim, sidste år DM i Formel Ford, i år: Seat Leon Supercopa!
(Foto: Spider-Web.dk)

"Jeg skal deltage i 8 løb i Seat Supercopa. 6 af løbene er samtidig med DTM på de tyske baner samt på Mugello og Zandvoort" fortæller Nicki, der er mere end glad for at skulle køre i Supercopa: "Det er en stor chance for mig at komme med i sådan en klasse. Hvis jeg kan gøre en god figur i de 8 løb, så er der gode chancer for at jeg kan komme videre i europæisk motorsport." Nicki bliver ikke ene om at vise Dannebrog, da Christoffer Nygaard ( tidl. tysk Polo Cup-kører ) også deltager i serien. Forhåbentlig vil de to danskere skabe lidt ekstra opmærksomhed og dermed bedre chancer for en fortsat karriere i international motorsport.

De 8 løb, Nicki skal køre for det tyske GAG Racing, vil have højeste prioritet, men der er også tilbud fra andre løbsserier, som vil blive overvejet. "Nicki skal med gode placeringer og stabilitet sørge for at skaffe sig et godt navn i den tyske og europæiske motorsportsverden", slutter Kurt Thiim.


Sidste år var Nicki oftest at finde på podiet efter løbene – Nu håber han at gentage sin succes i Tyskland.
(Foto: Spider-Web.dk)

Nicki Thiim - nu også .com!
Intet stort talent uden sin egen hjemmeside - det gælder også for Nicki. Han vidste det bare ikke selv.

"Jeg blev ringet op på juleaftensdag sidste år af Kim Gripping fra Spider-Web.dk. Han ønskede mig tillykke med mit danmarksmesterskab, og fortalte at han havde en julegave til mig." husker Nicki. Julegaven var en hjemmeside. "Det var bare rigtig fedt! Nu kan jeg for alvor få profileret mine sponsorer!"

"Der var ingen tvivl om at Nicki skulle have en hjemmeside" fortæller Kim Gripping fra Spider-Web.dk. "Sidste år arbejdede vi tæt sammen med Kurt Thiim, og der lærte vi Nicki at kende på en helt anden måde. Da vi kom ind bag den lidt generte facade, stod det klart, at han besidder et stort talent, som skal markedsføres så karrieren kan få et ordentligt skub fremad."

Nickithiim.com vil blive holdt løbende opdateret med nyheder og billeder. Til den opgave har Spider-Web.dk lavet en aftale med Janni Storm Kristensen. Janni har tidligere holdt Autoforum Racing Team Silkeborgs hjemmeside opdateret, og vil gøre sit for at Nickithiim.com altid er opdateret med sidste nyt om Nicki's motorsportseventyr.

Nickithiim.com


Læs mere om:
  • Nicki Thiim
  • GAG Racing
  •