Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DTM

Gary Paffett er tilbage

DTM 
24/03/07 

DTMSå er det officielt
Det har været en offentlig hemmelighed at den tidligere DTM-mester, Gary Paffett vender tilbage til DTM efter et års pause. Briten har ellers jagtet en plads i Formel 1, men er blevet overhalet indenom hos McLaren.
 

Derfor er 2005-mesteren klar på at forsøge sig igen i DTM for Mercedes. Han kommer dog ikke ind i fabriksteamet, der allerede er fyldt ud med de fire samme kørere fra sidste sæsæon. I stedet skal han køre en 2006-udgave for Persson-teamet.

Men selvom Gary Paffett umiddelbart ikke kommer til at køre det bedste materiel, skal han nok komme til at gøre en god figur. "Det er godt at være tilbage til race med Mercedes-Benz i DTM, et mesterskab hvor jeg altid har gjort det godt," siger den 25-årige brite. Han kommer dog ikke kun til at fokusere på DTM, men fortsætter stadig hos McLaren som testkører. Han havde måske nok sat næsen op efter en plads i teamet, men Lewis Hamiltons præstationer de sidste par år var nok til at rykke ham frem til det andet sæde ved siden af Fernando Alonso.

Selvom Paffett må lægge vejen forbi DTM, fortsætter han dog med at jagte en plads i Formel 1. "Jeg er stadig helt optaget af at finde et fuldtidssæde i Formel 1 en gang i fremtiden. Imellemtiden vil jeg dog være fokuseret på begyndelsen af DTM-sæsonen, som er min vigtigste prioritet som en professionel racerkører," lyder det meget diplomatisk.


Gary Paffett blev en overbevisende mester i 2005
(Foto: DTM)

Også Norbert Haug er glad for at kunne byde en af sine kørere tilbage i stalden. "Gary Paffett ønskede at køre race igen i DTM, og selvfølgelig har vi været entusiastiske omkring ideen," siger han og gentager at de selvfølgelig også gerne vil give ham så meget testtid i Formel 1. Det er dog nok primært i DTM at han kan gøre en rigtig god figur, og vil være et benchmark for rigtig mange af kørerne i feltet.

Samtidig betyder det også at de britiske kørere begynder at være lidt af en magtfaktor. Udover Paffett er Jamie Green blevet bekræftet. Susie Stoddart og F3 Euroseries-mesteren Paul di Resta forventes også at være med i 2007-feltet.

Benji

Læs mere om:
  • Gary Paffett
  • Persson Motorsport
  •