Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Toyota vil ikke have b-spec bil

Formel 1 
25/03/07 

– og Spyker tester ikke på Sepang.
Selvom Toyota igen ikke har fået verdens bedste start på sæsonen, så har teamet ingen umiddelbare planer om en b-spec bil senere i år.
 

Trods megen ihærdighed op til åbningsløbet i Albert Park, så var det ikke den store succes for Toyotas Formel 1 team. Det gik måske bedre end mange havde regnet med, men alligevel stod præstationen ikke mål med de mange gode intentioner. Bilerne sluttede godt nok i top 10, men så var det heller ikke til mere. Det får dog ikke teamet til at miste troen på bilen. Pascal Vasselon vil ikke udelukke en b-spec bil, men det er ikke noget der umiddelbart indgår i planerne på nuværende tidspunkt. Måske har man andre ting i ærmet, hvis man skal tro Pascal Vasselon.

”I øjeblikket arbejder vi ikke med planer om én TF107B, men det betyder ikke at vi ikke vil lave en. Der skal være en ganske god grund dertil.”

”Vi vil have forbedringer klar til hvert eneste løb, som det er ganske normalt i Formel 1. Der vil komme større og væsentlige opgraderinger på nogle tidspunkter i løbet af sæsonen.”

”På nuværende tidspunkt, kan vi forudsige hvad vi vil, men den eneste sikre forudsigelse vi vil komme med, er at vi ganske givet vil overraske de fleste.”

Hvad Toyota har i tankerne, er vi nødt til at vente og se. Mens Toyota forbereder sig, så har Spyker offentliggjort at man ikke vil teste på Sepang banen i den kommende uge. I stedet vil man forberede sig hjemme. Alt i mens at det meste af teamet har været i Australien, så har man hjemme på fabrikken, forberedt en større opgradering. Og faktisk kniber det med at få delene færdige, og derfor ser teamet ingen grund til at teste på Sepang banen. Mike Gascoyne fortæller blandt andet det vil være spild af tid at teste, idet man alligevel ikke kan nå at få de nye dele til Malaysia til testen. Han afslører også at opgraderingen blandt andet indeholder nye barge boards, nye indtag til sidepods, reviderede dele til karrosseriet og en ny revideret diffuser. Mike Gascoyne indrømmer også at der er et økonomisk aspekt i ikke at deltage i den kommende test. Han mener også at den manglende test ikke vil være det helt store tab for teamet. Man har allerede mange data at arbejde med.

Dons

Læs mere om:
  • Panasonic Toyota Racing
  • Spyker F1
  • Sepang
  •