Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

Første 'prøvetur' i 407'eren

Danish
Touringcar
Challenge 

23/03/07 

David Falch var i dag på besøg hos Scandi Motorsport, firmaet der bygger de to Peugeot 407 raceres, som Autoforum Racing Team Silkeborg skal køre med i Danish Touringcar Championship 2007.
 

For David Falch, der i år skal køre sammen med Kasper Jensen i ARTS teamet, havde besøget et helt bestemt formål, udover blot at se hvor langt Scandi Motorsport var nået med opbygningen.
De er nu nået så langt, at der skulle tilpasses rat og pedaler i David Falchs racer, og han fik dermed prøvesiddet raceren, samt kigget lidt nærmere på den.


(Foto: ARTS)

"Jeg var i dag oppe hos Scandi Motorsport og prøve sædet, samt få justeret pedaler og rat ind, så det passer perfekt til mig. Det ser bare rigtigt godt ud, det arbejde Rune han har fået lavet, og der er ikke så langt igen før bilen kan komme på hjul" - udtalte David Falch efter besøget på Scandi Motorsports værksted, og han sluttede med denne kommentar - "nu kan man da bare slet ikke vente længere."

Autoforum Racing Team Silkeborg
Pressemeddelelse

Læs mere om:
  • David Falch
  • Kasper Juul Jensen
  • Autoforum Racing Team Silkeborg
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her