Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DTC Cup

JM Racing i samarbejde med konkurrent

DTC Cup 
22/03/07 

Sidste år var JM Racing og Peter Ager (Esbjerg) hårde konkurrenter i Fleggaard Renault Clio Cup, men til den kommende sæson er de to parter gået i et samarbejde omkring JM Racings gigantsatsning i Danish Touringcar Championship. Her får vestjyden sin debut i en af teamets fire biler.
 

”Det har været meget oplagt for mig at indlede et samarbejde med JM Racing og Jens Ole Mathiesen,” forklarer Peter Ager, der sidste efterår lancerede sine DTC-ambitioner under arbejdstitlen DTC Esbjerg.

”JM Racing har jo til huse i Grindsted, og vi er faktisk kun 25 km fra hinanden, og det vil give en god synergieffekt for begge parter, for vi kan virkelig få gavn af hinanden. Og det er vel at mærke noget, som kan gå begge veje. På den ene side har JM Racing et godt set-up med sit racerteam, sine biler og sine mekanikere. Jeg har selv været med i gamet i mange år, men udover at jeg kan bidrage med meget rent personligt, så har jeg også et bagland omkring det rent marketingmæssige, som jeg kan tilføre teamet.”

Hos JM Racing er teamchef Jens Ole Mathiesen (Grindsted) glad for det nye samarbejde.
”Vi kendte jo Peter fra de seneste par sæsoner i Clio Cuppen, men herudover har vi gennem efteråret og vinteren været i tæt dialog omkring mulighederne, og her er vi ikke blevet det mindste i tvivl om, at vi kan skabe et godt og konstruktivt samarbejde,” slår Jens Ole Mathiesen fast.

Peter Ager har i de seneste par år deltaget i Fleggaard Renault Clio Cup, hvor han har kørt i en Renault Clio med forhjulstræk. Nu skal han debutere i Danish Touringcar Championship. Det kommer til at ske i en BMW 320i E46, der har baghjulstræk.

”Jeg ved godt, at der er mange før mig, som har fået problemer, når de pludselig skulle køre med baghjulstræk i DTC, men det tror jeg ikke, at jeg får svært ved,” vurderer Peter Ager.

”Jeg har tidligere kørt Formel Renault, Lotus og Pantera, som alle er biler med baghjulstræk, så jeg tror ikke, at det bliver noget problem. Faktisk var den første racerbil, jeg kørte med forhjulstræk, min Clio, og den har jeg haft nok døje med, så jeg glæder mig til at komme tilbage til baghjulstræk. Forhjulstræk har snarere været et nødvendigt onde, så dette her skal nok lykkes på fornuftig vis.”


Læs mere om:
  • Jens Ole Mathiesen
  • Peter Ager
  • JM Racing
  •