Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DTM

DTM bliver åbent i år

DTM 
23/03/07 

DTMTidligere DTM mester, Mattias Ekström er sikker på at Gary Paffett har muligheden for at vinde DTM løb i en bil med 2006 specifikationer i år.
 

Svenske Mattias Ekström kæmpede med Gary Paffett om titlen i 2004 og 2005 og forventer at Mercedes køreren vil mixe med nyere Mercedes biler igennem sæsonen som lige er startet.
"Jeg ville ikke blive overrasket hvis Paffett blander sig mellem os med gode placeringer og førstepladser" siger Ekström. "Gary Paffett er en af de fyre som hører til i DTM. Jeg er sikker på han vil være hurtig, men vi må vente og se hvor hurtig."

Gary Paffett forlod DTM efter slutningen af 2005 efter at have slået Ekström i en kamp som først blev afsluttet ved det sidste løb på Hockenheim. I år vil han dog skulle kæmpe med i en 1 år gammel bil.

Ekström vil fortsætte som en del af ABT Sportsline teamet i en af de nyeste Audi A4’er biler og 2004 mesteren forudser en sæson hvor alting er åbent.
"Alle kan vinde, det er det som gør DTM så specielt og det vil blive en hård kamp i år" slutter Ekström.

Selch

Læs mere om:
  • Gary Paffett
  • Mattias Ekström
  • 22/04/07 - Hockenheim - DTM
  •