Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Formel 1

Coulthard siger undskyld

Formel 1 
23/03/07 

Vi så det alle sammen i årets første formel 1 løb, og TV2’s ekspert kommentator, Jens Winther, var heller ikke i tvivl, David var skyldig.
 

David Coulthard bedømte situationen forkert og tog dermed en chance som ikke var der, hvilket gik ud over Alexander Wurz. Coulthard prøvede at komme indenom i sving tre, for at overhale Wurz, men det gik som bekendt grueligt galt.

Løbet i Australien var som vi alle ved det første løb i 2007 sæsonen og alle teams ville vise at de var klar. Samme fornemmelse havde mange af feltets kørere. Da der var ti omgange tilbage af løbet i Australien viste feltets ældste kører at han også kunne tabe hovedet og lave fejl.

I sving tre oversatsede David Coulthard og prøvede at gå indenom Alexander Wurz med en voldsom afkørsel til følge. David Coulthards bil ramte Alexander Wurz højre side og gik til vejrs, så baghjulet næsten ramte Wurz. Og så var løbet slut for begge kørere !

"Jeg satsede på en overhaling, men det var for optimistisk tænkt af mig. Kollisionen var min skyld og Alex havde ingen skyld i ulykken hvorfor jeg har givet ham en undskyldning."


Coulthard (tv.) undskyldte uheldet - og det blev accepteret af tilbagevendte Alexander Wurz (th.)
(Foto: GEPA Pictures)

Alexander Wurz har accepteret Coulthards undskyldning. "Jeg vidste at han nærmede sig bag mig efter hans andet pitstop. Pludselig mærkede jeg et smæld og det næste jeg kan huske var at jeg var hans landingsbane, da hans bil fløj hen over fronten på min" fortalte Alexander Wurz efter uheldet.

Selch

Læs mere om:
  • Alexander Wurz
  • David Coulthard
  • Albert Park
  • 18/03/07 - Albert Park - Formel 1 - FIA F1
  •      ASETEK SIMSPORTS