Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

MRC

Jason Watt åbner ny asfalt bane på Sjælland

MRC 
22/03/07 

Det bliver Jason Watt fra Den Blå Avis Fleggaard Racing som officielt åbner den nye indendørs asfaltbane som er placeret på midtsjælland, nærmere betegnet i Ugerløse.
 

Søndag den 25 marts kl. 11.00 slår vi dørene op og byder inden for til åbnings reception, Jason Watt vil kl. 13.00 kører hans BMW 320Si igennem den røde snor, og derefter er bane officielt åbent, det bliver dog ikke hans BMW 320Si som han senere på året skal deltage med i Danish Touringcar Championship, men en 1/5 large scale BMW 320 Si racerbil, som er ca. 90 cm lang.


Danmarks første indendørs bane for Large Scale racerbiler, åbnes søndag den 25. marts 2007.
(Foto: e-image.dk)

Banen er den første permanente large scale indendørs bane i hele nord Europa, men der vil også blive kørt med de lidt mindre fjernstyrede modeller i 1/8 og 1/10 scale på det nye anlæg i Ugerløse.

Senere på året, nemlig søndag den 13. maj, vil Midtsjællands Mini Racing Club afholde 1. Afdeling af den nye FG cup 2007, som er Danmarks første promotor klasse inden for MRC, klassen vil blive kørt med ens biler, og samme karosseri, nemlig McLaren F1 GTR.

Midtsjællands Mini Racing Club som også er kendt for deres 2 baner i Tølløse, en indendørs tæppebane og en udendørs asfalt bane, begge til el biler, klubben har 276 medlemmer, og er medlem af Dansk Automobilsports Union.

Den nye bane adressen er:
Holbæk landevej 42
4350 Ugerløse

Vel mødt til alle

Midtsjællands Mini Racing Club
Ole Hansen


Læs mere om:
  • Jason Watt
  •