Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Le Mans Series

Løst og fast inden testen på Paul Ricard

Le Mans
Series 

22/03/07 

På søndag er det første gang, vi i Europa kan opleve 2007 udgaverne af de sportscars som skal køre med i Le Mans Series. En del af de biler skal også deltage i Le Mans 24-timers løbet, men det er en helt anden historie.
 

Pescarolo Sport
Pescarolo kommer ikke til Paul Ricard med en helt ny bil. Teamet er ganske simpelt ikke færdig med at bygge 2007 bilen, og derfor kommer de med en 2006, så deres bil under denne test er præcis magen til den Rollcentre kommer med.

Det må være en streg i regningen for Pescarolo, at de er så forsinkede med deres nye bil, men det forventes at den første 2007 bil er klar til Le Mans series løbet på Monza, mens bil nummer to først er klar til Valencia.
Det betyder rent faktisk at Pescarolo ikke kan bruge testdagen til andet end at give kørene noget bane tid, og dermed holde dem skarpe.

Team Peugeot Total
Peugeot er heller ikke helt klar. Det vil sige de er så klar at et chassis er bygget, og det bruger man selvfølgeligt.
Der er flere rygter om hvorfor chassis to ikke er rullende endnu. Et af rygterne går på at der er fundet plads til flere forbedringer, og man derfor skulle have haft et "tilbage-løb" i bygningen af bil nummer 2.
Hvis det er rigtigt, står man i den situation at der under flere løb kan være 2 forskellige udgaver af Peugeot 908 HDI på banen, i hvert fald indtil chassis nummer 3 er køreklar.

Vejgaard

Læs mere om:
  • Pescarolo Sport
  • Peugeot Sport
  • Le Mans
  • Paul Ricard
  •