Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DTM

Ekström er klar til ny sæson

DTM 
21/03/07 

DTMMattias Ekström er efterhånden ved at være en af de meget rutinerede kørere i DTM-feltet, og den svenske Audi-kører glæder sig til den kommende sæson. Og den tidligere mester tør også godt sætte navne på de tre kørere som han mener bliver hans hårdeste rivaler i 2007.
 

Henover sæsonpausen har svenskeren dog ikke siddet stille. Han har nået at vinde Race of Champions, mens det i de sidste par måneder har stået på fysisk træning. "I DTM er god fysisk form meget vigtigt, og derfor har jeg trænet meget hårdt. Jeg er i bedre form end tidligere," lyder det fra Ekström.

Hans 2006 sæson i DTM blev lidt af en katastrofe, startende med et ødelagt hjulophæng i det første løb på Hockenheim. Derfor håber han at sæsonen bliver mindre problemfyldt i 2007. "Jeg vil gerne begynde sæsonen i år med et godt resultat, så der sættes en god indikator for de efterfølgende løb," siger han.


Ekström er 2007-klar
(Foto: Audi Motorsport)

Hvem kan så vinde mesterskabet? Der ser han tre markante profiler som de værste rivaler - og har den regerende mester Bernd Schneider, en fremtidens stjerne i Bruno Spengler og Audis bedste kort i 2006: Tom Kristensen. Men han tilføjer: "Faktisk kan alle vinde, og det er det som gør DTM til noget specielt. Det bliver en hård kamp i 2007, men jeg er klar til udfordringen," slutter Ekström.

Benji

Læs mere om:
  • Mattias Ekström
  •