Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Le Mans

B.T.: Tom K er Danmarks største

Le Mans 
20/03/07 

Le MansDa dagbladet B.T. søndag aften talte stemmerne op fra en internetbaseret undersøgelse om, hvem der er Danmarks største, aktive sportsudøver, satte Tom Kristensen sig på ikke færre end 32 procent af de 11.637 stemmer.
 

Herefter fulgte Caroline Wozniacki med 14 og Mikkel Kessler med 13 procent. Ingen af de øvrige navne på listen - som Daniel Agger, Joachim Boldsen, Christian Poulsen, Thomas Bjørn, Peter Gade, Michael Maze eller Michael Rasmussen - scorer mere end fire procent.

"Det høje tal overrasker mig og er et udtryk for, at vi på redaktionen undervurderer Tom Kristensen. Ja, det er vel gældende for de fleste medier i landet," skriver sportschef Peter Brüchmann i dagens avis. Herpå lover redaktøren tilmed, at der vil komme mere Kristensen i spalterne fremover!

For Tom K selv er det markante resultat af afstemningen overraskende, men positivt.

"Jeg synes da selv, det går ganske godt for mig i disse år, selv om meget er sort og hvidt i dækningen. Hvis jeg ikke vinder Le Mans eller DTM-mesterskabet, har jeg i mediernes øjne haft en dårlig sæson! Så sent som i dag skriver B.T. selv, at jeg skuffede på Sebring, hvilket i mine øjne er en helt forkert udlægning. Jeg kørte faktisk i al beskedenhed et rigtig godt Sebring, hvilket den nye banerekord i en ét år ældre bil også indikerer. Jeg går ud fra, at avisen mener, at resultatet var skuffende, for det er mere rigtigt. Drilsk elektronik er ikke afgørende for, hvor godt man kører ... Jeg vil generel give Peter Brüchmann ret i, at mange danske medier ikke er helt på omgangshøjde med interessen for motorsport herhjemme. Når mellem 30. og 40.000 danskere gider tage til Frankrig for at følge Le Mans, er der ikke tale om en spontan handling. Det er heller ikke helt gået op for danske medier, at DTM regnes for en af verdens bedste og skrappeste serier. Engelske Autosport har netop kåret serien til at være bedre end selv Formel 1, og sidste år kørte der faktisk to danskere rundt i selv samme mesterskab. Desværre afspejlede det sig ikke i avisernes spalter," konstaterer Tom Kristensen.

TomKristensen.com
Nils Finderup


Læs mere om:
  • Tom Kristensen
  •