Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel Renault

Johan Jokinen til Northern European Cup

Formel Renault 
20/03/07 

Formel Renault- i Formel Renault 2.0
Efter flere års international satsning i karting fortsætter Johan Jokinen sin racingkarriere i Formel Renault hos KEO Racing.
Johan blev nr. 3 i EM i ICA og blev hædret med Colding Pokalen for sine internationale resultater i 2006.
 

Johan har testet succesfuldt med sit nye team flere gange i løbet af 2006, samarbejdet fortsætter nu i Northern European Cup (NEC). KEO Racing stiller op med to racere med henholdsvis Johan Jokinen og Alexander Haegermark som teamets line-up.


(Foto: Alexander Haegermark Motorsport)

NEC-serien køres i 16 afdelinger og starter i slutningen af maj i Zandvoort og slutter i oktober enten i Spa-Francorchamps eller Hockenheim. Feltet er allerede nu oppe på 27 kørere fra 12 forskellige lande, og flere af de europæiske topteams er repræsenteret i feltet.

NEC-seriens officielle testdage starter denne uge i Nürburgring og fortsætter i april i Oschersleben. Der køres løb på begge baner senere på året, og Johan glæder sig meget at komme i gang efter vinterpausen.

JJRacing


Læs mere om:
  • Alexander Haegermark
  • Johan Jokinen
  • KEO Racing
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her