Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

DTC-bilerne er landet

Danish
Touringcar
Challenge 

20/03/07 

”Jamen, jeg er først lige begyndt at fatte det”, lyder det på klingende fynsk. Kent Bo Steffensen står på værkstedet med de to Chevrolet-biler, som lige er kommet fra England. ”Der har været så forrygende travlt gennem det sidste halve år med at få alt til at klappe, så det er først nu, når jeg står med bilerne, at det helt går op for mig, hvad vi er i gang med.”
 

Bilerne står klar i værkstedet efter at have fået monteret sidespejle og kofangere, som har været afmonteret under transporten fra Ray Mallock. ”Bilerne er opdateret til de nyeste specifikationer og var gennem en fuldstændig fejlfri shake-down test i sidste uge. Fredag blev bilerne læsset og sendt til Danmark. Nu mangler vi kun lidt dekorationsarbejde, og så starter vi testprogrammet op.”


(Foto: Jan Gripping - Spider-Web.dk)

Der ligger et komplet testprogram foran folkene fra Perfection Racing, som nu har halvanden måned til at få lavet de rigtige setups til bilerne. Ray Mallock sender en ingeniør til Danmark til hver test, så alle erfaringer og opdateringer kommer til nytte med det samme.

”Nu skal vi have trænet hele teamet så tingene kommer til at køre gnidningsløst. Det er kun VIP-teltet, vi ikke har med til testdagene – alle andre er med, så alle funktioner og opgaver bliver afprøvet.”

For Chevrolet Danmark betyder det også at DTC showet nu for alvor er begyndt. Med bilernes hjemkomst og den kommende tids testsessioner ser vi med spænding frem til, hvad det bringer af oplevelser.


(Foto: Jan Gripping - Spider-Web.dk)

”Naturligvis starter vi næsten fra nul”, udtaler Peter Jæger fra Chevrolet Motorsport Danmark. ”Dog er vi fulde af fortrøstning med det setup, der er blevet lagt for frem fra Perfection Racings side”.

”Teamet har en godt sammentømret stab, som har arbejdet sammen gennem flere sæsoner.
De to kørere teamet har fået, hhv. Pontus Mörth og Henrik Lundgaard, står jo begge med en solid erfaring og kendskab til de DTC baner, serien kører på i år.”

”Og så er der de nye racerbiler, netop leveret fra RML (Ray Mallock) med de sidste nye specifikationer, samt det forhold at RML kommer til vore test- og løbsdage.”


(Foto: Jan Gripping - Spider-Web.dk)

”Når de tre enheder er sporet 110% ind på hinanden, ja så står vi med et rigtig stærkt team og er en seriøs spiller om podieplacerne - om det så først sker i sæsonens sidste halvdel,vil tiden vise.”

”Jeg glæder mig som et lille barn til den 6. maj på Jyllandsringen slutter Peter Jæger fra Chevrolet Motorsport Danmark.”

Perfection Racing
Jan Gripping

Læs mere om:
  • Henrik Lundgaard
  • Pontus Mörth
  • Chevrolet Motorsport Danmark
  • Perfection Racing
  •