Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

ALMS GT Class

Andenplads til Jan Magnussen på Sebring

ALMS
GT Class 

20/03/07 

American Le Mans SeriesDet blev til en andenplads til Jan Magnussen i Corvette C6.R i GT1 klassen, da det amerikanske klassiske 12 timers løb på Sebring blev afviklet natten til søndag dansk tid.
 

Jan Magnussen og holdkammeraterne Johnny O’Connell og Ron Fellows kom ellers godt fra start og førte de første 2½ time, men problemer med et hjulskifte ved et pitstop betød at Magnussens Corvette, som til løbet på Sebring var i hvid bemaling som hyldest til Fellows, faldt ned på andenpladsen. Og da Aston Martin tidligt var løbet ind i problemer, besluttede Corvette teamet at bilerne ikke måtte kæmpe ude på banen og derfor var pitstoppene vigtige og der havde Magnussens hold ikke marginalerne på deres side. Jan Magnussen fik dog vist at farten var der, da han satte den hurtigste tid i GT1 klassen.


(Foto: Jan Kaiser)

”Det er utrolig ærgerligt. Det blev de små marginaler der afgjorde løbet i dag. Vi havde et lille problem ved et pitstop som kostede os føringen og hver gang vi senere i løbet var i nærheden af pitstop fik vi trafik på banen på det forkerte tidspunkt, så vi ikke var tæt nok på til at kunne komme forbi under pitstoppet. Det er den måde det går nogle gange, men lige nu er det utrolig bittert. Jeg fik hurtigste omgang, men det er selvfølgelig ringe trøst” sagde Jan Magnussen lige efter løbet.


Læs mere om:
  • Jan Magnussen
  • Corvette Racing
  • Sebring
  • 17/03/07 - Sebring - ALMS
  •