Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

American Le Mans Series

Tom Kristensen hjelm og køredragt på auktion

ALMS 
21/03/07 

American Le Mans SeriesTom Kristensen kørte natten mellem lørdag og søndag i mål som nummer fire i 12-timers løbet på Sebring-banen i USA. Han støttede brystkræftkampagnen Breast Friends ved at bære kampagnens logo på sin køredragt og hjelm under løbet. Køredragten og en unik tvillingemodel af hjelmen sættes nu på auktion hos Bruun Rasmussen Online-auktioner.
 

Det blev det til en fjerdeplads for den syvdobbelte Le Mans-vinder, racerkøreren Tom Kristensen, i Audi R10 TDI i USA’s ældste sportsvognsrace, 12-timers-løbet på Sebring-banen.


Tom Kristensen støttede under weekendens løb på Sebring-banen i USA brystkræftkampagnen Breast Friends ved at bære Breast Friends logo på sin hjelm samt køredragt. Disse samleobjekter sættes nu til salg på www.bruun-rasmussen.dk. Alle de indsamlede penge går ubeskåret til forskning i forebyggelse og behandling af brystkræft.
(Foto: Roche)
Helt ekstraordinært havde Tom Kristensen valgt at støtte brystkræftkampagnen Breast Friends ved at køre med Breast Friends logo på sin køredragt og hjelm. I aften sættes den originale køredragt og en unik tvillingemodel af hjelmen - begge signeret af Tom Kristensen - på auktion hos Bruun Rasmussen Online-auktioner.

- Jeg er glad for og stolt over at kunne støtte brystkræftkampagnen Breast Friends. Jeg har til formålet fået produceret en helt speciel køredragt og hjelm bærende kampagnens logo, som jeg håber, kan være med til at skabe opmærksomhed om den alvorlige sygdom, som rammer så mange kvinder og deres pårørende, udtaler Tom Kristensen.

Hjelmen er helt unik, da den udover Breast Friends-logoet er malet i Breast Friends farver. Det er en tvillingemodel af hjelmen fra løbet, der kommer på auktion, da Tom Kristensen har valgt at beholde den originale hjelm til sin samling. Hjelmen samt køredragten vil med garanti blive samleobjekter.

Auktionen starter i aften, og der er hammerslag onsdag d. 28. marts kl.19. Indtægterne fra salget går ubeskåret til brystkræftforskning. Følg auktionen og kom med dit bud på bruun-rasmussen.dk.

Bruun Rasmussen Online-auktioner, som sætter Tom Kristensens køredragt og hjelm under hammeren, støttede også Breast Friends i forbindelse med kampagnens start, hvor F.C. København spillede i lyserøde trøjer, der ligeledes blev sat på auktion.

- Vi håber, at auktionen vil indbringe et flot beløb til fordel for Breast Friends-kampagnen. Der er tale om en helt enestående køredragt samt hjelm fra Tom Kristensen, og samtidig giver det folk mulighed for at støtte en god sag, siger Frederik Bruun Rasmussen fra Bruun Rasmussen Kunstauktioner.


Tom Kristensens Breast Friends hjelm som reproduceres i ét eksemplar til den forestående auktion på www.bruun-rasmussen.dk. Alle de indsamlede penge går ubeskåret til forskning i forebyggelse og behandling af brystkræft.
(Foto: Roche)

Breast Friends-kampagnen er et initiativ fra medicinalvirksomheden Roche.

- Vi er naturligvis meget glade for, at Tom Kristensen bakker op om Breast Friends-kampagnen, og vi takker ham for hans donation af køredragt og hjelm. Forhåbentligt kan det være med til at skabe opmærksomhed om brystkræft, som netop er formålet med kampagnen udover at indsamle penge til forskning i forebyggelse og behandling af sygdommen. Ca. 4.000 danske kvinder rammes hvert år af brystkræft og er dermed er en sygdom rigtig mange mennesker har tæt inde på livet, udtaler Morten Wiberg, kommunikationschef hos Roche.

Læs mere om Breast Friends-kampagnen på breastfriends.dk.

Andrine Nordby


Læs mere om:
  • Tom Kristensen
  • Audi Sport North America
  • Sebring
  • 17/03/07 - Sebring - ALMS
  •