Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

Chevrolets DTC-biler klar til test

Danish
Touringcar
Challenge 

19/03/07 

Nu er Chevrolet Motorsport Danmarks biler ankommet fra Ray Mallock til værkstedet ved Bogense. Der mangler kun lidt reklamer for de danske sponsorer, så er bilerne klar til at blive vist frem.
 

Kent Bo Steffensen har sat et omfattende test- og træningsprogram op for hele holdet.
”Vi får nye biler, som vi ikke selv har bygget, så vi har et par skruedage på værkstedet, hvor vi gennemgår bilerne fra A til Z og får lært så meget som muligt. Vi udvider samtidig fra en til to biler, og det giver en masse nye udfordringer på logistik-siden og i pitten. Derfor har vi frikøbt alle teammedlemmer til alle testdagene, så samarbejdet i pitten og på banen bliver trænet så meget som muligt.”


(Foto: Jan Gripping / Spider-Web.dk)

Hver mand har fået udleveret en manual, som beskriver hans opgaver. Dertil siger Kent:
”Men det er jo kun noget papir. Nu skal vi have afprøvet alle procedurerne og rettet tingene til, så det kører fejlfrit. Det er en lidt omstændelig fremgangsmåde, men vi bliver tvunget til både at tænke og dokumentere alle ændringer på denne måde. Det bliver også lettere at få en ny mand på holdet i tilfælde af sygdom.”

For Henrik Lundgaard og Pontus Mörth bliver der tale om både at vænne sig til nye biler og et nyt team.
”Jeg tror, at vi hurtigt får samarbejdet til at køre. Da vi alle var samlet ude hos Kent for et par uger siden, gik der ikke mange minutter før gutterne fra sidste år og alle de nye folk var én stor gruppe, hvor snakken gik. Og jeg lagde mærke til, at der var flere, som satte lighedstegn mellem deres holdning til arbejdet og det første ord i vores team: Perfection. Det glæder jeg mig til.”

Værkstedet har summet af liv hele weekenden. Stort set alle teammedlemmer har været forbi, og bilerne er blevet studeret fra alle vinkler.
”Ja, vi kunne jo ikke holde fingrene væk, så spejle og kofangere kunne vi da montere uden at skulle læse en tyk manual”, griner Johnny Agger.

Perfection Racing
Jan Gripping

Læs mere om:
  • Henrik Lundgaard
  • Pontus Mörth
  • Chevrolet Motorsport Danmark
  • Perfection Racing
  •