Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

American Le Mans Series

Sebring 12-timer - kort sammenfatning

ALMS 
19/03/07 

American Le Mans SeriesLøbet på Sebring udviklede sig slet ikke som forudset. De fleste havde ventet at se Audi total dominere dette løb, uden nogen anden skulle få et ben til jorden. Sådan gik det bare slet ikke.
 

Audi og specielt bilen med nummer 1 tumlede igennem hele løbet med tekniske problemer, det betyder at man i den tyske lejr er nødt til at intensivere sit forberedelses arbejde op imod Le Mans, for at kunne matche Peugeot.

I LMP2 klassen havde de fleste ventet at den ny-designede Porsche Spyder ville dominere klassen, og samtidig måske bide Audi lidt i haserne, men sådan skulle det heller ikke være.
Allerede ret tidligt i løbet fik den første Penske Porsche Spyder problemer med en lækage i bremsesystemet, og fejlene forsatte med at hagle ned over Porsche. Det betød så at Acura kom til fadet, og de udnyttede meget skarpt deres chance til at få to generelle podie pladser med hjem i det generelle klassement.

GT1 klassen blev ikke overraskende vundet af Corvette Racing, men desværre set med danske øjne, var det den forkerte bil der vandt. Jan Magnussen fik dog en respektabel 2. plads med hjem.

GT2 blev vundet af Risi Competizione, der i store dele af løbet evnede at holde de nye Porsche 997 væk fra 1. pladsen i GT2 klassen.
Det var dog Flying Lizard Motorsports med deres Porsche 911 GT3 RSR, som fik den fortjente anden plads med hjem fra Sebring

Læs alt om Sebring 12-timers løbet 2007 her

Vejgaard

Læs mere om:
  • Jan Magnussen
  • Tom Kristensen
  • Audi Sport North America
  • Corvette Racing
  • Sebring
  • 17/03/07 - Sebring - ALMS
  •