Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

American Le Mans Series

Sebring 12-timer - 7. time

ALMS 
17/03/07 

American Le Mans SeriesStadig problemer for Audi nr 1
Tom K's Audi R10 har stadig problemer med starteren - Jan Magnussen stadig på andenpladsen i GT1.
 

Få minutter inde i 7. Time er der igen problemer med Audi nummer 2. Bilen er tilbage i pit med en desperat Dindo Capello. Bilen er igen på pitruller, og man har motorcoveret af igen, og endnu engang skiftes starteren, og bilen kommer tilbage på banen. Men nu er Audi nummer 2 hele 13 omgange bagefter søster bilen, og dermed helt uden chance for at vinde løbet, med mindre Audi nummer 1 udgår.

Dyson Racing Team havde igen problemer med deres gear kasse og havde et længerevarrende pitstop. Problemet er midlertidig løst , men ikke uden tidstab. De er nu 10 omgange efter Andretti Green Racing, der førre LMP2 med den overraskende stabile Acura ARX-01A. Det ser ud til at Dindo Capello ikke gidder og sidde i pitten og hænge med mulen, han satte tiden 1:47.509, som er hurtigste race omgang i Audi 2 i dette løb. Desværre batter det ikke så meget, når der er et gap på 5 omgange op til en podie plads.

I GT1 klassen sker der ikke så meget Corvette ruller rund i den samme rækkefølge som i de sidste par timer. Eneste forskel er nu at der er en hel omgang imellem de to, med Corvette 4 som den førrende.

I GT2 klassen er det stadig Jaime Melo der køre Ferrari F430 GT’en for Risi Competizione, og de føre løbet foran Flying Lizard Motorsports og deres Porsche 911 GT3 RSR. Der er en hel omgang imellem de to. 3. Pladsen indtages af Tafel Racing også med en Porsche 911 GT3 RSR

På en overraskende 4. Plads ser det ud til at Peter Kox har fået sparket liv i den nye Spyker C8 Spyder, som ikke havde en alt for heldig start, og Farnbacher Loles Motorsports og Lars Erik Nielsen er desværret samtidig droppet nogle pladser tilbage, og de er på en øjbliklig 8. Plads.

LMP2 klassen er ved at udvikle sig til det jeg næsten frygtede, nemlig at de vil gå i seriøs kokurrence med den førrende Audi. Rent fatisk er Andretti Green Racing skræmmende tæt på Audi 2. Der er kun 56.188 sekunder imellem AGR’s Acura ARX-01A og Audi’en ved udgangen af 7. Time, og hermed er intet afgjort.

Vejgaard

Læs mere om:
  • Jan Magnussen
  • Tom Kristensen
  • Audi Sport North America
  • Corvette Racing
  • Sebring
  • 17/03/07 - Sebring - ALMS
  •      D4 Enterprise Solutions