Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

American Le Mans Series

Sebring 12-timer - 3. time

ALMS 
17/03/07 

American Le Mans SeriesTom kristensen kom i pit til et planlagt pitstop, og blev blot refulet og sendt tilbage på bane. Emanuele Pirro kæmper med den anden Audi. Han er på anden pladsen i LMP1 klassen, men på 5. pladsen generelt.
 

Tom Kristen har dog ikke heldet med sig, og hjertet sad et øjeblik oppe i halsen da der blev snakket om sort flag til Audi nummer 1, men det var heldigvis ikke helt så slemt.
Tom fik en Stop/Go for at påkøre en anden bil. Så han faldt tilbage på den øjblikelige 2. Plads, men der gik kun ca. 10 minutter inden Tom igen førte løbet, og det skyldtes at den førrende Penske Porsche skulle i pit til et planlagt stop.

Butch Leitzinger der køre for Dyson Racing Team kom i pit, uden for den planlagte pit strategi. Han havde været af banen og skadet høre side af bilen.
Han kom i pit fra den øjbliklige 4. plads i LMP2 klassen. Han tabte dog kun ca. en omgang på denne reparation, og de er lige nu på 5. pladsen i LMP2 klassen.

Men her ud over må det siges at LMP2 klassen igen ser spændende ud Penske presses af Andretti Green Racing og Highcroft Racing begge Acura ARX-01A, så vi kan håbe på at vi bliver vidne til den længe ventede kamp imellem Acura og Porsche.

GT1 klassen køre som planlagt, med Jan Magnussen bag rattet i Corvetten i det meste af denne time, inden bilen blev overladt til Ron Fellows.
Teamet er lige nu nummer to i klassen, men kun lige under 10 sekunder efter hold kammeraterne i den anden Corvette.

GT2 førres stadig af Flying Lizard Motorsports og deres Porsche Porsche 911 GT3 RSR. Mika Salo har dog for alvor sat jagten ind i hans Risi Competizione Ferrari F430 GT.
Lars Erik Nielsen der køres for Farnbacher Loles Motorsports er stadig med i løbet, og ligger lige nu på 9. pladsen i GT2 klassen.

Vejgaard

Læs mere om:
  • Jan Magnussen
  • Tom Kristensen
  • Audi Sport North America
  • Corvette Racing
  • Sebring
  • 17/03/07 - Sebring - ALMS
  •