Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Kommentarer fra top 6

Formel 1 
16/03/07 

Årets første træning gav ikke voldsomme overraskelser - Ferrari er de stærkeste mens McLaren og Renault ligger efter. Alexander Wurz var den største overraskelse blandt de seks første.
 

Felipe Massa, Ferrari
"Det var en god dag. Vi leverede et godt arbejde med at sammenligne de to typer tørvejrsdæk, og til morgen fik vi også chancen for at køre i regnvejr, hvilket gjorde til at vi kunne se at balancen i F2007'eren er ret god. Det var en positiv start på weekenden, men det som tæller er selvfølgelig morgendagens kvalifikation og mest af alt, søndagens løb."


Massa kørte dagens hurtigste tid
(Foto: Bridgestone F1)

Kimi Raikkonen, Ferrari
"Vi arbejdede mest på at sammenligne de to typer dæk som vi har, men jeg var lidt uheldig med trafik og rødt flag, hvilket påvirkede vores program. Under alle omstændigheder er raceren meget godt balanceret på denne bane, og vi var i stand til at få en god mængde data som skal analyseres frem mod kvalifikationen og løbet."

Lewis Hamilton, McLaren
"Det har været en fantastisk dag for mig. At komme ud første gang her i Melbourne, køre ud af pitten, komme ud af garagen og ned af pitten for første gang, der levede jeg min drøm. Så det har været lidt af en dag. Det regnede i begyndelsen så det var noget glat, og at lære banen når det er vådt er meget hårdt, især når man er på en bybane med mange hvide linier. Men det gik rimelig glat, især i den anden træning hvor vi tog nogle skridt frem og vi ser rimelig stærke ud."


Velkommen til Formel 1 - Hamilton direkte ind i top 3 på førstedagen
(Foto: Bridgestone F1)

Giancarlo Fisichella, Renault
"Det var en blandet dag for os - præstationen i raceren ser meget lovende ud, især på de længere stræk, men vores problemer betød at vi ikke gennemførte programmet. Opsætningen var ikke fantastisk til morgen, især på de første omgange, men vi gjorde gode fremskridt og det var mere konstant i eftermiddagens træning. De hårde dæk virker godt på vores racer, men vi kæmper med de bløde dæk, hvilket koster os præstation. Vi skal fortsat fintune opsætningen, men styringen er ok, og vi skal forsøge at matche vores lange stræk-præstation på de første omgange med nye dæk."

Nick Heidfeld, BMW-Sauber
"Jeg er indtil videre glad for den første dag af 2007-sæsonen. Det ser ud til at vi har været i stand til at bekræfte de gode indtryk som vi havde fra vores tests. Til morgen var raceren god i regnen, mens vi i eftermiddags stort set gennemførte vores program, og omgangstider var også gode. Jeg mistede lidt tid i garagen på grund af et problem med udstødningen, men det var ikke så galt igen."


'Quick Nick' fortsatte med at vise storform hos BMW
(Foto: BMW)

Alexaner Wurz, Williams
"Til morgen måtte alle forsøge sig i regnen og de skiftende forhold, men til eftermiddag var det noget bedre. I starten af den første træning kørte jeg lidt forsigtigt, da jeg ikke havde fundet balancen i raceren, men mod slutningen af mit lange stræk var den forbedret meget. Vi skal stadig optimere vores racer, så fra en kørers synsvinkel vil jeg gerne kunne angribe mere."

Benji

Læs mere om:
  • 18/03/07 - Albert Park - Formel 1 - FIA F1
  •