Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

ALMS GT Class

Jan Magnussen på pole position

ALMS
GT Class 

15/03/07 

American Le Mans Series- på Sebring
Jan Magnussen var i sin Corvette C6.R hurtigste mand i GT1 klassen, da kvalifikationen til det klassiske amerikanske 12 timers løb på Sebring, blev afviklet sent torsdag aften dansk tid. Det er Jan Magnussens første løb for Corvette, efter at han er blevet fast mand for teamet i hele ALMS sæsonen.
 

Det var dermed også første gang Jan Magnussen fik chance for at kvalificere Corvetten, som han deler i løbet med amerikaneren Johnny O’Connell og canadieren Ron Fellows.


(Foto: Jan Kaiser)

”Det er en perfekt start på sæsonen og en perfekt start på samarbejdet i bil nummer 3. Jeg føler ikke at jeg har noget at bevise for teamet, da de ved hvad jeg står for. Men i og med jeg nu er fast kører på bil nummer tre, er det naturligvis utrolig rart at svare igen på teamets tillid ved at sætte hurtigste tid. Det har ikke den store betydning for løbet, da det er et langt og hårdt løb, men psykologisk er det naturligvis rart at komme godt i gang” fortæller Jan Magnussen fra Sebring.

Startopstilling GT1 klassen:
1. Corvette C6.R #3 - Magnussen, O’Connell, Fellows - 1:57.061
2. Corvette C6.R #4 – Gavin, Beretta, Papis - 1:57.480
3. Aston Martin DBR9 #63 – Garcia, Turner, Halliday - 1:58.241


Læs mere om:
  • Jan Magnussen
  • Corvette Racing
  • Sebring
  • 17/03/07 - Sebring - ALMS
  •