Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

World Rally Championship

Rally Mexico

WRC 
15/03/07 

World Rally ChampionshipI weekenden blev Rally Mexico vundet af den regerende verdensmester i rally Sebastien Loeb, med næsten et minuts forspring til andenpladsen. Sidste år vandt Loeb også løbet, da kørte han bare i sin gamle bil Citroen Xsara WRC. I år vandt han med den nye C4 WRC. Det blev dermed den første sejr for Citroen C4 WRC på grus.
 

Sebastien tog samtidig sin 30. WRC sejr. Det er der ingen der har gjort tidligere, Loeb har overgået navne som Colin McRae, Juha Kankkunen og Tommi Makinen.


Sébastien Loeb / Daniel Elena modtager deres hyldest
(Foto: Citroën)

Nr. 2 med ialt 26 sejre blev Carlos Sainz og Marcus Grønholm.

Petter Solberg startede Rally Mexico med at føre de første prøver, men desværre måtte han udgå og efter Solbergs exit sad Loeb tungt på føringen af Rally Mexico.

Da feltet nåede mål søndag førte Loeb med 55 sekunder ned til Grønholm, på de efterfølgende pladser kom Hirvonen, Sordo, Atkinson og Stohl.


Den gode Loeb har 30 gode grunde til at bære dette smil
(Foto: Citroën)

Næste gang WRC feltet skal i aktion er om 14 dage i Portugal. Portugal var tilbage i "Group B" dagene et populært rally og det er nu vendt tilbage til World Rally Championship.

Simon Larsen

Læs mere om Rally Mexico
Læs mere om:
  • Sebastien Loeb
  • Mexico
  • 11/03/07 - Mexico - WRC
  •