Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Advan Cup

Thue Kristensen stiller op i Advan Cup

Advan Cup 
16/03/07 
Yokohama

Sidste års motorsports debutant, og mester i Yokohama Cuppen, Thue Kristensen vil i 2007 tage udfordringen op, og deltage i Advan Cup.
 

Thue Kristensen fra Viborg, som sidste år debuteret i Dansk motorsport, med deltagelse i den populære Yokohama Cup, i hans blå og hvide Peugeot 106, har i år valgt og prøve kræfter med den noget større klasse, Advan Cup i 2007.


Allerede i sæsonen 2006 var Thue Kristensen flyvende, det kunne blive til 14 placeringer på skamlen, ud ad de 16 løb.
(Foto: Johnny Pedersen)

Allerede i sæsonen 2006 var Thue Kristensen flyvende, det kunne blive til 14 placeringer på skamlen, ud ad de 16 løb, og en samlet point sum på 333, 89 point mere end nærmeste konkurrent, og noget overraskende for mange, kunne han tage det samlet mesterskab i Yokohama Cup’en 2006.

Sæsonen 2007 vil man kunne finde Thue Kristensen, i samme omgivelser som det nye etableret DTC team, Poulsen Motorsport, med Kristian Poulsen og Kurt Thiim.

Sæsonen starter den 6. maj på FDM Jyllandsringen, så nedtællingen er gået i gang…

Johnny Pedersen


Læs mere om:
 • Thue Kristensen
 • Poulsen Motorsport
 •  
   

  Advan Cup nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
   
   
   
  Undgå billetkøen - Køb dine billetter her