Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

A1 Grand Prix

Kørerskift i A1 GP serien

A1 Grand Prix 
17/03/07 

Nu hvor der kun er tre løbsweekender tilbage i 2006/07 sæsonen for A1 Grand Prix serien, foretages de sidste krampetrækninger for at pynte på årsresultatet, samt for at afprøve nye kørere til den kommende sæson.
 

A1 Team Australia har meddelt at de til løbet på Autodromo Hermanos Rodriguez Circuit i Mexico den 25. marts, skifter deres kører ud med rookien Ian Dyk, samtidig indsætter de Karl Reindler som ny rookie kører.

A1 Team Brazil havde Champ Car World Series køreren Bruno Junqueira som debutant ved det foregående løb i Durban, der scorede han point på trods af mange mekaniske problemer weekenden igennem, hvilket har fået dem til at give ham en chance mere ved løbet i Mexico.

Et muligt kørerskifte er måske også på vej i A1 Team Great Britain, der til den kommende test på Brands Hatch har indkaldt 'McLaren Autosport BRDC Young Driver award 2007' vinderen Oliver Turvey, til at testkøre i deres racer.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Autódromo Hermanos Rodríguez
  • 25/03/07 - Autódromo Hermanos Rodríguez - A1 Grand Prix
  •