Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

American Le Mans Series

Sebring 12-timer – 4. fri træning

ALMS 
15/03/07 

American Le Mans SeriesStilheden før stormen
Onsdagens fjerde træningssession endte med Audi endnu engang i front, denne gang med Emanuele Pirro i førersædet med tiden 1:46.759.
 

Den anden Audi satte næsthurtigste tid med 1:46.950 og Intersport med deres nye Creation bil var milevidt fra Audi i tiden 1:51.252. Autocon ligger endnu længere bagude i tiden 1:52.597.

Lige snert efter Audi, som generel treer, finder vi den første LMP2 Porsche fra Penske i tiden 1:47.107 – skarpt forfulgt af en stor del af de øvrige Porsche og Acura biler.

Det er virkelig her slaget skal slås på lørdag. Læg især mærke til den lille tidsforskel op til Audi i dagens træning – er det en afspejling af den reelle forskel i fart, eller leger Audi bare med resten af feltet?


Emanuele Pirro var hurtigst i onsdagens træning.
(Foto: Audi Motorsport)

I GT1 klassen stod Corvette teamet over, og således var det kun Team Modena Aston Martin som kørte. Der var ikke den store forbedring at spore hos dem - tiden 1:59.

GT2 klassen bliver nok engang anført at Risi og deres to Ferrari 430GT foran Tafel Racings Porsche 997 GT3 RSR – Risi et komfortabelt halvt sekund foran alle andre.

For Lars Erik Nielsen var efter denne træning knapt så positiv – en tid godt 5 sekunder efter den hurtigste Ferrari levner en del forbedringspotentiale til lørdagens løb.

Læs alt om Sebring 12-timers løbet 2007

Jesper Thomsen

Læs mere om:
  • Jan Magnussen
  • Tom Kristensen
  • Sebring
  • 17/03/07 - Sebring - ALMS
  •      D4 Enterprise Solutions