Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Le Mans Series

Rollcentre tester på Estoril

Le Mans
Series 

15/03/07 

Der er jo ikke noget nyt i at Rollcentre skifter klasse til denne sæson og at de har købt en Pescarolo Judd. Det nye er, at bilen nu er leveret og teamet er begyndt på et intenst test arbejde og den første lange test er blevet kørt på Estoril.
 

Martin Short fortæller at testen har været næsten problem fri på den tekniske front. Teamet har på de første to dage kørt ca. 1100 kilometer. Den nye bil skal køre på Dunlop dæk, og det er ikke nødvendigvis en fordel.

Alle tre kørere var ude og køre bilen, inklusiv den helt nye mand på holdet, Phil Keen, der samtidig havde sin debut i en LMP1 bil.

Efter Keens første tur kunne man godt se at der var noget galt, for hans tider var slet ikke i nærheden af noget der kunne bruges.
Det viste sig at unge Keen ikke var vant til at køre med traction control, og han kunne ikke lige finde melodien når det var bilen der styrede hvor meget traction der skulle være.
Derimod kunne både Joao Barbosa og Martin Short begge lave fornuftige tider med traction control slået til.

Man prøvede så at slå traction control fra, og herefter sende Keen på banen, og så skete der ting og sager. Efter få omgange var han kun 0.3 sekund langsommere end Joao.

Det betyder nu at Rollcentre har en udfordring i at få lært Keen at køre med traction control inden det første Le Mans Series løb på Monza.

Inden da deltager Rollcentre Racing dog i LMS testen på Paul Ricard den 25. og 26. marts.

Læs også:
16.10.2006 - Rollcentre køber en Pescarolo

Vejgaard

Læs mere om:
  • Rollcentre Racing
  • Estoril
  •