Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Diverse Motorsport

Tom Kristensen støtter Breast Friends

Diverse 
14/03/07 

Den syvdobbelte Le Mans-vinder Tom Kristensen støtter brystkræftkampagnen Breast Friends. Tom Kristensens hjelm og køredragt vil bære Breast Friends-logoet til det forestående 12-timers-løb på Sebring-banen i USA.
 

Den danske racerkører og syvdobbelte rekordvinder af det legendariske Le Mans-løb, Tom Kristensen, har valgt at støtte brystkræftkampagnen Breast Friends, der er et initiativ fra medicinalvirksomheden Roche. I forbindelse med USA’s ældste sportsvognsrace, 12-timers-løbet på Sebring-banen den 17. og 18. marts 2007 i Florida, kører Tom Kristensen med Breast Friends-logoet på sin køredragt og hjelm.

- Jeg er meget glad for at kunne støtte brystkræftkampagnen Breast Friends. Brystkræft er den hyppigste kræftsygdom blandt danske kvinder og dermed en sygdom, som rigtig mange mennesker får tæt ind på livet. Jeg støtter Breast Friends, fordi kampagnen arbejder for at skabe øget opmærksomhed om brystkræft - som er helt afgørende for, at brystkræften opdages i tide - samt at samle penge ind til forskning i effektiv forebyggelse og behandling af sygdommen, udtaler Tom Kristensen.

Tom Kristensen har vundet løbet på Sebring fire gange, hvilket er rekord, og han er i favorit-rollen igen i år i Audi R10 TDI. Sebring er løbet, som Tom Kristensen og Audi bruger som den ultimative forberedelse til årets Le Mans, der køres den 16. og 17. juni i Frankrig.

- Vi er naturligvis meget glade for, at Tom Kristensen bakker op om Breast Friends-kampagnen, og vi takker ham for hans uforbeholdne støtte, som kan være med til at skabe opmærksomhed om brystkræftsagen, udtaler Morten Wiberg, kommunikationschef hos Roche.

Læs mere om Breast Friends-kampagnen på BreastFriends.dk.

Roche a/s
Andrine Nordby


Læs mere om:
  • Tom Kristensen
  •