Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Diverse Motorsport

Maniodepressiv.DK

Diverse 
30/11/01 

Når man først er blevet vant til at klikke ind på Motorsporten flere gange i døgnet, og den forventede side ikke kommer frem på min skærm, ja så bliver jeg underlig urolig for om der skulle være sket det frygtelige og det værst tænkelige kan være sket, at siden er lukket ned for bestandig så jeg skal finde en anden motorsportsside, men jeg skyder hurtigt tanken væk igen, for jeg ved at Motorsporten.DK ikke kan erstattes af nogen anden side.
 

Jeg tror at det er en form for narkomani eller det der er værre, det er som at undvære sin daglige trykte avis, hvor de har glemt Sports tillægget, så flipper jeg helt ud og er parat til at tyveri anmelde dem for at have stjålet mit Sports tillæg.

Jeg kunne faktisk godt tænke mig at høre om der er andre der er blevet afhængig af at være daglig læser på Motorsporten.DK og hvordan de føler det når siden ikke kommer frem på skærmen, hvis det er noget der fortsætter, så vil jeg lave en underskrifts indsamling hvor jeg vil kræve, at vi der er afhængige af Motorsporten.DK får de daglige nyheder som vi tørster efter, vi vil ikke have det næstbedste vi vil have det bedste, og det gøres ikke bedre end på Motorsporten.DK. Dette er ikke en annonce for denne side, men et krav fra en daglig læser på Motorsporten der kræver at der hele døgnet skal være muligt at få de sidste og bedste nyheder inden for motorsport, og når man nu har ISDN eller ADSL så skal Motorsporten.DK have første prioritet, det mener jeg, men jeg kunne da godt tænke mig at høre andres mening. Inden jeg går til den nye regering og beder dem om at gribe ind.

God weekend fra
"Gummi Kaj"

Evt. indlæg kan placeres under "Motorsnak" i gruppen "Generel motorsport".