Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Dansk sponsor i Formel 1

Formel 1 
14/03/07 

- som indirekte sponsor
Williams Formel 1 teamet har indgået sponsorkontrakt med det finske bryggeri, Oy Sinebrychoff Ab. Bryggeriet er ejet af Carlsberg.
 

Jagten på nye sponsor kommer vidt omkring. Williams Formel 1 teamet har netop offentliggjort at man har indgået en to-årig sponsoraftale med det finske bryggeri, Oy Sinebrychoff Ab. Bryggeriet er ejet af danske Carlsberg.

Det er dog hverken øl eller mineralvand som bryggeriet skal reklamere for på teamets Formel 1 biler. Det er derimod en energidrik ved navn "Battery". Selvfølgelig får kørerne i teamet gavn af energidrikken - i hvert fald visuelt. Oy Sinebrychoff har nemlig ladet fremstille specielle sorte og guld farvede drikkeflasker til teamets kørere. Om drikken også får indflydelse på kørernes præstationerne er det ikke til at spå om.

Dons

Læs mere om:
  • Williams F1 Team
  •      D4 Enterprise Solutions