Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

American Le Mans Series

Sebring 12-timer - 2. fri træning

ALMS 
13/03/07 

American Le Mans SeriesAudi hurtigst på dag 1
Tom Kristensen satte tiden

Dag 1 på Sebring er vel overstået, med Tom Kristensen som den hurtigste mand i feltet. Det er bestemt ikke nogen overraskelse at Audi er hurtigste bil på banen, men med de tider vi har set fra den bil indtil nu, bliver det helt fantastisk at følge kvalifikationen for at se hvad der kan vrides ud af den bil.
 

Det var den 4 dobbelte Sebring vinder Tom Kristensen der kørte dagens hurtigste tid, som var på 1:45.177, hvilket er i omegnen af 0,7 under sidste år pole position tid.
Næsthurtigst var søster bilen med Emanuele Pirro, Marco Werner og Frank Biela, med tiden 1:45.816.


Tom Kristensen satte tiden for Audi
(Foto: Audi Motorsport)

I LMP2 klassen bliver der for alvor gået til den. De 6 hurtigste LMP2'er var alle under sidste års pole position tid, med Andy Wallace som dagens hurtigste mand i klassen med tiden 1: 46.703. Wallece køre for Dyson Racing I en Porsche RS Spyder.
På de næste to pladser kom Penske Racing's 2 biler. Sascha Maassen, Ryan Briscoe og Emmanuel Collard kørte 1:46.988, og søster bilen var mindre end0,2 sekunder efter.
Den hurtigste Acura var Andretti Green Racing med Bryan Herta, Dario Franchitti og Tony Kanaan med tiden1: 47.065, så der er noget at arbejde med inden det går løs igen i eftermiddag.

GT1 består af kampen imellem Corvette og Aston Martin, og efter Aston Martin var hurtigst i dagens første session, så satte Corvette trumf på, og Corvette Racing's bilen med Oliver Gavin, Olivier Beretta og Max Papis var hurtigst med tiden 1:58.557 efterfulgt af den anden Corvette med Ron Fellows, Johnny O'Connell og Jan Magnussen.
Team Modena's Aston Martin DBR9 satte tiden 1: 58.929, så de er bestemt ikke tabt.

Ferraris dominerede GT2 klassen med deres F430 GT, med Risi Competizione's Ferrari med Jamie Melo, Mika Salo og Johnny Mowlem som den hurtigste med tiden 2:02.159, hvilket er næsten et ½ sekund under sidste års pole position.
Corsa Motorsports/White Lightning Racing med Rui Aguas og Maurizio Mediani var et ½ sekund langsommere end Risi.
Hurtigste Porsche var Rahal Letterman Racing med Ralf Kelleners, Tom Milner og Graham Rahal, med tiden 2:03.623, så her er der bestemt basis for lidt overarbejde inden de frie træninger fortsætter i dag.

Læs alt om Sebring 12-timers løbet 2007

Vejgaard

Læs mere om:
  • Jan Magnussen
  • Tom Kristensen
  • Sebring
  • 17/03/07 - Sebring - ALMS
  •      ASETEK SIMSPORTS