Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

American Le Mans Series

Sebring 12-timer - 1. fri træning

ALMS 
12/03/07 

American Le Mans SeriesAudi er hurtigst efter den første fri træning
Så er Sebring ugen i gang, den første træning op imod 12-timers løbet på Sebring er nu kørt, og ikke overraskende er det Audi der hurtigst.
Audi Sport North America var suværene i den stegende hede på Sebring.
 

Det var bilen med Rinaldo Capello, Allan McNish og Tom Kristensen der var hurtigst i den første fri træning, med tiden 1:45.308. Hold kammeraterne Emanuele Pirro, Marco Werner og Frank Biela var næsthurtigst med tiden 1:46.082.

Hurtigste LMP2 bil var Dyson Racing's Porsche RS Spyders med Butch Leitzinger, Andy Wallace og Andy Lally med tiden 1:46.703. næsthurtigst i klassen var Penske Racing's Porsche med Timo Bernhard, Romain Dumas og Helio Castroneves.
Porsche LMP2'erne satte sig tung på den lille prototype klasse, og den nye dreng i klassen, Acura kom hjem med bedste tid på 1:47.671.

GT1 klassen er som fortalt en kamp imellem Corvette og Aston Martin, og helt overraskende var det Team Modena's DBR9 der var hurtigst med tiden 1:59.110, men Corvette Racing hænger godt på.

GT2 klasssen blev domineret af Ferrari med deres F430 GT model. Risi Competizione's Ferrari med Jamie Melo, Mika Salo og Johnny Mowlem var hurtigst med tiden 2:02.159, skarp forfulgt af Corsa Motorsports/White Lightning Racing's Ferrari kørt af Rui Aguas og Maurizio Mediani.
Hurtigste GT2 Porsche var bilen fra Rahal Letterman Racing kørt af Ralf Kelleners og Tom Milner, men de var næsten et sekund efter Risi Ferrari'en.

Der køres endnu en fri trænings session senere i aften.

Læs alt om Sebring 12-timers løbet 2007

Vejgaard

Læs mere om:
  • Jan Magnussen
  • Tom Kristensen
  • Sebring
  • 17/03/07 - Sebring - ALMS
  •