Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Baner

Ombygningen på Le Mans fortsætter

Baner 
14/03/07 

Mens de fleste sporscar freaks øjne er rettet imod Florida i denne uge, forsætter ombygningen på Le Mans. Der arbejdes flittigt alle steder, der er jo også kun 5-6 uger til de skal være færdige.
 

Som det ses er de nye garager ikke sat op endnu, til gengæld ser det ud til, at der er ved at være meget godt styr på området bag hoved tribunen, som også er helt ombygget.


(Foto: Claude Foubert - Endurance-Info.com)

Linieføringen fra Esses og ud igennem Tertre Rouge har været gravet helt op, og nu kan man godt fornemmer at Tertre Rouge svinget ikke er så hurtig mere.
Hvorvidt det vil påvirke de samlede omgangstider, er helt umuligt at sige noget om.


(Foto: Claude Foubert - Endurance-Info.com)

Tertre Rouge er traditionen tro et af de steder, hvor der samles mange mennesker om natten, og jeg gætter på at os der vandre helt derud vil få en noget anderledes oplevelse i år. Med væsentligt hårdere nedbremsninger, inden man igen kan gå på gassen, og komme ud på Mulsanne strækningen.

Vejgaard

Læs mere om:
  • Le Mans
  • 16/06/07 - Le Mans - Le Mans
  •