Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

ALMS GT Class

Sebring test – lørdag

ALMS
GT Class 

12/03/07 

American Le Mans SeriesIdag starter den officielle del af Sebring ugen, men allerede i lørdags var der aktivitet på den legendariske bane, for her var team ejer Michael Petersen ud for at køre de første Sebring kilometer i den nye Petersen Motorsports/White Lightning Racing Ferrari F430 GT.
 

Michael Petersen kørte 10 omgange på Sebring International Raceway, og det bliver spændende og se hvad teamet kan drive det til med deres helt nye bil. Teamet har jo tidligere været tro imod Porsche, men til denne sæson har de skiftet den tyske bil ud med en italiener.

Men det må også siges at Ferrari virkeligt har lavet rigtigt gode GT2 biler de senere år, hvor de har presset Porsche hårdt og flere gange har Ferrari bilerne vundet.
Så det bliver spændende at følge den nye Porsche 997 imod Ferrari F430 GT.

Formålet med 'rulle' turen lørdag var ikke at presse bilen i den stegende hede over Sebring, men mere at få indkørt lidt data, så man er klar med et fornuftigt setup til de første træninger i dag.

Vejgaard

Læs mere om:
  • White Lightning Racing
  • Sebring
  • 17/03/07 - Sebring - ALMS
  •