Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Rally

Escobar racing testet på Sturup Raceway

Rally 
13/03/07 

Escbar racing v/Lars Kragh fik i weekenden testet deres Opel Corsa Super 1600 på Sturup Raceway. Testen forløb næsten som planlagt, og chefmekaniker Morten Jensen fik en meget stor indsigt i, hvordan bilen reagere m.h.t. dæk slid, og justering af undervognen.
 

Team ejer Lars Kragh og 2. kører Jess Larsen, fik kørt sig rigtig ind i vognen, og fik mange omgange, til at vende sig til de nye forhold, som de skal arbejde under i denne sæson.
Vejret viste sig også fra den pæne side, og solen kom frem på himlen, så alle kunne køre på en tør bane.


Lars Kragh og Jess Larsen.
(Foto: Nitt-Foto.dk)

Chef mekaniker Morten Jensen:
Det var rigtig godt at få kørt her på Sturup Raceway i dag, og vi fik rigtig mange informationer med hjem, som vi kan bruge i løbet af sæsonen, vi fik kørt hele vores test program i gennem, og er derfor blevet meget klogere på hvordan bilen reagere.
Det var også vigtigt at Kragh/Larsen fik kørt nogle omgange for at blive fortrolige med bilen.

Testen skulle også have givet Junior køre: Martin Pedersen og 2. kører Teddy Grasson samt resten af holdet, en god træning før sæson start, med deres Peugeot 106 Kit Car.
Men sådan skulle det ikke gå, da bilens motor eksploderet efter få omgange.


Martin Pedersen og Teddy Grasson.
(Foto: Nitt-Foto.dk)

Service Chef Steffen Bruun:
Vi havde virkelig set frem til denne dag, og havde glædet os, til at få prøvet nogle af de forbedringer af, som vi har lavet på bilen i løbet af vinteren.
Men sådan skulle det ikke gå i dag, en rigtig ærgerlig fejl, der gør at vi nu kan køre hjem og starte med at bygge en ny motor.


Læs mere om:
  • Lars Kragh
  • Escobar racing
  • Sturup Raceway
  •  
     

    Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: