Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Clio Cup - DK

Pro Four Racing i 2007

Clio Cup - DK 
12/03/07 

Clio CupMotorsport er en verden præget af intentioner og omskiftelige forhold. Det gælder også for PF Racing, så der er i løbet af vinteren blevet arbejdet hårdt på forskellige løsninger.
 

Der skal ikke herske tvivl om, at udmeldingen sidste år om et engagement i DTC, var alvorligt ment, men målsætningen blev ændret af flere grunde. Teamejer Peter Faarborg forklarer: ”For det første ønskede vi et team med to biler, så det ville være muligt at teste flere ting samtidig, men det viste sig umuligt at sikre det økonomiske grundlag. Dernæst måtte vi erkende, at den valgte bilmodel ikke ville kunne blive en vinderbil, og vi stiller ikke op med materiel, som ikke har en reel vinderchance.”


Thomas Wulff.
(Foto: Spider-Web.dk)

Teamet besluttede derfor at følge det gamle ordsprog: ”Skomager, bliv ved din læst” og fortsætte med det man var gode til sidste år; nemlig Clio-cuppen. Der er på nuværende tidspunkt indgået kontrakt med Brian Mikkelsen og Thomas Wulff for denne sæson. Der føres forhandlinger med flere kørere og teamet er i den heldige situation, at man kan indsætte et team med fem biler, hvis det skal være.


Brian Mikkelsen.
(Foto: Spider-Web.dk)

Bilerne har fået en komplet opdatering i vinterens løb, så der er lagt op til en spændende sæson, hvor der skal køres efter mesterskabet. Det er ikke kun bilerne, som er kommet i topform. Brian Mikkelsen har også gjort noget ved formen, og arbejdet de overflødige kilo væk.

Pro Four Racing

Spider-Web.dk


Læs mere om:
  • Brian Mikkelsen
  • Thomas Wulff
  • Pro-Four-Racing
  •