Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

World Rally Championship

Corona Rally Mexico - søndag

WRC 
12/03/07 

World Rally ChampionshipSebastien Loeb og Citroen Sport vandt 2007 udgaven af Corona Rally Mexico, efter at have udbygget næsten et minuts føring til sine konkurrenter i denne weekend.
 

Sebastien Loeb sluttede 2'er på rallyet sidste Super-speciel. Dagens sejr for Loeb er hans anden sejr i Mexico, det er samtidig hans 30. WRC sejr.
Loeb ligger nu på 2. pladsen i den samlede stilling om mesterskabet.

Marcus Grönholm satte hurtigste tid på dagens sidste prøve, det sikrede ham hans 2. plads i Mexico, han fik point nok til at føre i den samlede stilling om mesterskabet, 4 point foran Loeb.

Det var ikke den letteste weekend for Subarus Chris Atkinson, men han klarede at slutte på 5. pladsen. Han var tilfreds med den Nye Subaru Impreza 2007, men der er stadig lidt at arbejde med.

Manfred Stohl sluttede på 4. pladsen for sit OMV Kronos team, derefter kom BP Ford's Mikko Hirvonen på 6. pladsen.

Matthew Wilson scorede sit første point i år, han var glad for det:
”Det er virkelig dejligt, jeg glæder mig til Portugal.”

I Verdens Mesterskabet har Grönholm nu 32 point, mens Loeb har 28 og Hirvonen 26. zP> Næste gang WRC feltet er i gang igen er den 1. april i Portugal.

Simon Larsen

Læs mere om:
  • Marcus Grönholm
  • Sebastien Loeb
  • Mexico
  • 11/03/07 - Mexico - WRC
  •