Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Special Saloon Car

AFL Motorsport med snig premiere

Special Saloon 
10/03/07 

Der hersker travlhed hos AFL Motorsport i det sønderjyske. Ikke fordi der er et løb i den kommende weekenden, men fordi AFL Motorsport skal udstille de to biler man deltager med i SSC.
 

Bilerne udstilles fra den 15. - 17. marts på autobranchen´s fagmesse Autoteknik i Fredericia.
AMG'en kan ses på Aabenraa Fælglager's egen stand. Klaus Ellmies der i år deltager i kl. 1 i BMW E36 Coupe ex. BTCC må dog lade "sin bil" blive hjemme i sønderjylland. Den mangler lige en detalje – undervogn.


Air-jack's fin trimmes på Mercedes AMG bemærk nu F. Nielsen, ex. Ellmies
(Foto: AFL Motorsport)

Erstatningen for Ellmies BMW står dog i den modsatte ende af værkstedet. En nyligt indkøbt BMW 325i E36 med alt i M3 teknik, der i 2007 skal bruges til event arrangementer.


Sidste hånd på bilen inden der skal poleres til showroom glans
(Foto: AFL Motorsport)

"Vi har arbejdet lidt mere her op til messen. Bilerne er lige blevet færdig dekoreret så nu skal vi lige har det sidste på plads, inden der skal pudses" siger Preben med hovedet halvt inde i AMG'en.

MP AFL Motorsport


Læs mere om:
  • Finn Nielsen
  • Klaus Ellmies
  • AFL Motorsport
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her