Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Yaris Cup

Ny Yaris til Thomas Raldorf's team i Thailand

Yaris Cup 
10/03/07 

I den forgangne weekend blev 2007 bilen og hele teamet som danske Thomas Raldorf skal køre i, præsenteret ved et pressemøde i Bangkok.
 

Det meste af den Thailandske presse var mødt frem til præsentationen som inkluderede Thomas Raldorf's Yaris, Sandy Stuvik’s Go-kart og James Grunwell’s Formel BMW som alle er sponsoreret af The Pizza Company.

Thomas har igen i år fået en plads på det mest succesfulde team i Thailand (The Pizza Company Race Team).


Thomas Raldorf foran teamets nye Toyota Yaris
(Foto: Italkart ( Thailand ) Co., Ltd.)

Thomas rykker i 2007 en klasse op og skal derfor køre i Yaris “One Make Race” klassen.

Bilen er en standard Toyota Yaris, som har fået en anden undervogn af TRD (Toyota Racing Development), samt en anden gearing, og så er bilen ellers ryddet for alt og et sikkerhedsbur er blevet installeret samt en H-sele. Bilen har 109 Hk og er forhjulstrukket. Bilen er meget populær i Thailand, og der kommer i alt til at være, ca. 30 biler i klassen i år. Klassen regnes for en af de sværeste i Thailand.

Der skal i alt køres 5 løb, i løbet af året, og alle løbene bliver gadeløb, hvor det første skal køres i Nord Thailand, i Byen Chiang Mai den 5.-6. Maj.

Thomas kørte sig i 2006 frem til en anden plads i Toyota Vios mesterskabet men fik frataget 20 point, fordi at hans bil havde 4 uoriginale bolte i forhjuls ophænget, og Thomas røg derfor ned på en samlet 5. plads i mesterskabet. Thomas var frustreret over dette, da han havde købt en brugt bil, og derfor ikke vidste noget om dette, og bilen blev da også godkendt før løbet, af de selvsamme mennesker som senere diskvalificerede ham.

Thomas er derfor blevet enige med sine sponsorer, om at købe en helt ny bil til denne sæson, så han ikke kommer ud for samme problem igen.

Thomas håber nu på at kunne gentage sin 2006 sæson, dog uden at gentage de tekniske fejl på bilen og forhåbentlig komme en plads højere på podiet som vinder af året serie.

Italkart ( Thailand ) Co., Ltd.


Læs mere om:
  • Thomas Raldorf
  • The Pizza Company Racing Team
  •