Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Jerez test – onsdag

Formel 1 
08/03/07 

- Toyota test
Toyota har langt fra været tilfredse med hvad der er opnået i tests med deres 2007 bil. Derfor er der i disse dage ekstra test på Jerez banen i Spanien.
 

Toyota har hængt ganske alvorligt i bremserne indtil nu med den nye bil. Endda så meget at R. Schumacher faktisk har kritiseret teamet offentligt. R. Schumacher har dog også givet udtryk for at han er og vil være med til at forbedre præstationerne. I disse dage er teamet på Jerez banen i Spanien for at søge at rette op på manglerne.

Blandt andet har det været galt med aerodynamikken på bilen. Ifølge Toyota er det faktisk først på Jerez banen at man har kunnet teste den aerodynamiske pakke som man vil anvende i Albert Park. Man kan så undre sig over at det ikke er sket før, men måske teamet har været fokuseret på andre problemer også.

I teamet er der efter den første dag på Jerez banen dog stor tilfredshed med de opnåede resultater. Det kan tyde på at man har fundet visse forbedringer på det aerodynamiske område. Udover at køre adskillige omgange med den nye aerodynamiske pakke, så prøvede man også forskellige setups. Desuden blev der øvet starter. Jarno Trulli gennemførte uden problemer det fastlagte testprogram, mens Ralf Schumacher spandt af banen et par gange, og dermed fik forsinkelser i hans program.

Tiderne fra Jerez - onsdag:

Plac:Kører:Tid:Omgange
1.J. Trulli1:19.710112
2.R. Schumacher1:20.38981
Dons

Læs mere om:
  • Panasonic Toyota Racing
  • Jerez
  •