Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

World Rally Championship

Rally Mexico - Optakt

WRC 
08/03/07 

World Rally ChampionshipWRC kalenderen byder på 3 vinter rally i år. Rally Monte-Carlo, Swedish Rally og Rally Norway, nu kommer så det første grus rally, Mexico rally. Kørerne bliver udsat for en voldsom udfordring, hvor de kommer fra -25° i Norge, til en bagende sol i Mexico.
 

Rally Mexico er også et forholdsvis nyt rally i WRC. Lbet i år vil være det 4. Rally Mexico.

Den nye Citroen C4 WRC får sin debut på grus i den kommende weekend. Grus er det mest benyttede underlag i WRC kalenderen.

Rallyet er 850 km langt. Prøverne fører kørerne op i bjergene mod øst og nord-øst for byen Leon.

Prøverne er meget bløde og hurtige. Ofte er de noget hårdere anden gang de køres, fordi bilerne skærer svingene, så det bløde grus bliver kastet ud af kurven.

I den samlede stilling fører Marcus Grønholm og lige efter ligger hans team kammerat Mikko Hirvonen. På 3. pladsen ligger Sebastien Loeb. Sidste års vinder, Sebastien Loeb, vil kæmpe hårdt for at genvinde sejren og ikke mindst vise at den nye C4 kan leve op til sin forgænger Xsara.

Simon Larsen

Læs mere om:
  • Mexico
  • 11/03/07 - Mexico - WRC
  •