Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

World Touring Car Championship

Chevrolet åbner for tredje sæson

WTCC 
09/03/07 

WTCC-feltets tredje fabriksteam, Chevrolet er klar til sin tredje sæson på højt niveau og håber at bygge videre på deres første sejr sidste sæson. De forvener selv at være en spids bedre end sidste sæson.
 

Godt nok er Alfa Romeo også med i feltet, men det er mest i halv-privat regi. Dermed er Chevrolet rykket frem som det tredje bud efter BMW og SEAT, som dog i denne sæsæon fortsat må anses for at være klart de bedste. Alligevel håber trioen på bedre resultater i 2007. Alain Menu der hentede den første sejr sidste år til teamet glæder sig. "Jeg er spændt på at finde ud af hvor vi står. Vi har ofte testet med de andre teams på den samme bane, men man ved aldrig helt hvor man er indtil det grønne lys tændes og stopuret tikker," siger Alain Menu.

Et af feltets nok mest rutinerede touringcar-kørere er italieneren Nicola Larini. Han er meget fortrøstningsfuld for 2007. "Jeg er mere fortrøstningsfuld for en stor sæson end jeg har haft de sidste to år. Vi har alle de ting der skal til for at være front-runners. Det baserer jeg både på den gode form som vi havde mod slutningen af sidste sæson og det arbejde vi har udført henover vinteren. Jeg er meget tilfreds med det testprogram vi har været igennem," siger Larini der iøvrigt også ser frem til at det ene af de to løb bliver med rullende start - samt at der er kommet yderligere to gadeløb på årets program.


Nicola Larini har en god fornemmelse for 2007
(Foto: Chevrolet)

Teamets tredje kører, Rob Huff er også klar. Han kommenterer lidt på den rullende start som er nyt for WTCC-kørerne. "Det bliver den største ændring for os kørere. Det tager presset væk fra den holdende start, men det giver også et andet pres fordi vi alle vil komme mod det første sving med markant højere hastighed. Det vil selvfølgelig fjerne noget af fordelen for de baghjulstrukne racere i starten, men det vil også minimere vores egne chancer for at lave en stærk holdende start og vinde nogle placeringer fra de andre forhjulstrukne racere," siger Huff.

Benji

Læs mere om:
  • Chevrolet
  •