Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Langstreckenpokal

Kurt Thiim skal køre for Nissan Europa

Langstreckenpokal 
06/03/07 

Som om Kurt Thiim med hans 20 løb ikke har kalenderen fuld, nej nu har Nissan Europa også meldt sig hos danskeren. Kurt bliver, med hans store erfaring på Nürburgring Nordschleife, stampilot i deres langdistanceprojekt, hvor hovedmålet er det legendariske 24-timers løb på Nürburgring's Nordschleife.
 

Mange vil nok nikke genkendende til deres tidligere Nissan Skyline projekt, som desværre aldrig blev kronet med de bedste placeringer, men det skal der nu ændres på.
Nissan starter langsomt ud med deres 350Z model med ca. 400 hk, den bygges op hos Nissan UK, og udvikles med det tyske ERS Tech Team.
Sådan bliver det i år, samt 2008, mens der i 2009 satses på den nye Skyline model, derefter vil man begynde at jagte en topplacering i det legendariske løb.

"Vi starter ud med 2 løb i det tyske VLN serie der køres på Nordschleife, det bliver i slutningen af april samt i starten af maj måned, noget som man ser som en test til selve 24-timers løbet den 9. - 10. juni" - fortæller Kurt Thiim fra Luxemburg.

Da det er målet at forbedre det sportslige image hos Nissan, er Kurt omgivet af 3 tyskere. En ung dame der tidligere var aktiv i Porsche Cup, nemlig Nicole Lüttecke. Dertil Holger Eckhardt og Søren Rehmann der begge kommer med Nordschleife erfaring.

Efter 24 timer løbet i juni vil der blive taget beslutning om yderligere løb i FIA GT serien, hvor bilen passer ind i GT 4 klassen.

Jürgen Maasem


Læs mere om:
  • Kurt Thiim
  • Nürburgring
  •