Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Endurance Championship

Porsche drømmen kan blive til virkelighed

Danish Endurance
Championship 

05/03/07 

DEC - Danish Endurance ChampionshipHar du altid drømt om at køre race, i en lynhurtig Porsche, så er chancen der nu!
Vinderteamet fra sidste års Danish Endurance Championship - Team Lindholmbiler - har til denne sæson købt en ny Porsche racer, og der er stadig et par ledige pladser i den til nogle af løbene i år.
 

Teamet har investeret i en rigtig vinderbil, en Porsche 996 GT3 Cup racer, og for køreren med det rette (læs: store) budget er der her mulighed for at køre med om DEC mesterskabet i den store klasse.


Team Lindholmbilers nye Porsche racer kom hjem her i vinter, den er nu ved at blive klargjort til 2007 sæsonen, hvor den skal køre i mat sort bemaling med rød dekoration.
(Foto: Team Lindholmbiler)

Jan Kalmar fra Team Lindholmbiler oplyser at der er ledige pladser i Porschen til første afdeling af mesterskabet, samt at det er muligt at der også bliver tale om flere pladser i løbet af sæsonen.
Udover selve deltagelsen i DEC løbene, arrangere Jan Kalmar sammen med Erik Jirhall også en træningsmulighed på Ring Knutstorp den 31. marts.

Teamet har til denne sæson ansat en fast mekaniker til teamet biler, så Porschen altid er toptrimmede og raceklar, og lige nu er de på jaget efter et par stabile hjælper til at servicere kørere og biler i forbindelse med løbene.

Eventuelt interesserede kan kontakte Jan Kalmar på e-mail adressen: jan@grc.as.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Jan Kalmar
  • Team Lindholm Biler
  •