Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Honda i gang med større opgradering

Formel 1 
06/03/07 

Selv om at de første tests for så vidt har været ganske lovende for Honda, så er der alligevel visse alvorlige mangler. En større opgradering af bilen er på vej.
 

Honda har måske underspillet deres indsats ved de første fælles tests i år, måske ikke. Teamet har vist at der er god fart i bilerne, men set over distancen, ja så er teamet ikke tilfredse. Derfor arbejdes der allerede nu på højtryk i teamet for at få forbedret bilen så meget at man i det malaysiske Grand Prix, kan køre med en væsentlig opgradering af bilen. Det kan derfor heller ikke være nogen overraskelse, at teamet faktisk har meldt ud at i testen inden det malaysiske Grand Prix, vil blive testet væsentlige ændringer på bilen.


En større opgradering kommer i Malaysia
(Foto: Bridgestone)

Noget tyder på at problemet er mere alvorligt end som så. I hvert fald har Hondas øverste tekniske direktør, Shuhei Nakamoto, udtalt at der kommer store ændringer.

”Der vil være en stor aerodynamisk opgradering ved Sepang testen. Affjedringen vil også gennemgå en kraftig revidering. I øjeblikket er vi foran Red Bull og Toyota men for så vidt bag ved resten. Jeg ved at BMW har benyttet en vinge i tests, som de ikke må/vil anvende i løb, og det koster måske et par tiendedele, men vi vil stadig være efter dem. Det vil være en stor præstation hvis vi formår at komme i tredje kvalifikationsrunde.” ( i Australien, red.)

”Vi har prøvet flere forskellige mekaniske setups under test, og begge kørere har fundet et setup som vil være godt på lang sigt.”

Teamchef Nick Fry er måske knap så pessimistisk som Nakamoto, men erkender at der hen over sæsonen vil komme mange små ændringer og udviklinger på bilen. Nick Fry mener dog at Honda vil være i stand til at score points i de fleste løb.

Dons

Læs mere om:
  • Honda Racing F1 Team
  •