Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Grand Am Daytona Prototype

Tredjeplads til Jan Magnussen i Mexico

Grand Am
Daytona Proto 

05/03/07 

Jan Magnussen fik en tredjeplads i Mexico, da anden afdeling af den stærke amerikanske sportsvognsserie Grand-Am blev kørt natten til søndag, dansk tid. Jan Magnussen, der deler sin SunTrust Pontiac-Riley med italieneren Max Angelelli, startede løbet fra sjette startplacering, men der gik ikke lang tid, før danskeren havde kørt bilen op til fjerdepladsen.
 

Inden Magnussen videregav bilen til holdkammerat Angelelli, havde han taget endnu en placering og bragt bilen op på tredjepladsen, men en straf for unødvendig kontakt med en langsommere GT bil gav en tur gennem pitten, men alligevel lykkedes det altså for de to, at få bilen hjem på en flot tredjeplads.


Jan Magnussen i SunTrust Pontiac-Riley, her på Daytona, er nu på en samlet andenplads i Grand-Am mesterskabet.
(Foto: Jan Kaiser)

Da Magnussen og Angelelli også sluttede på tredjepladsen i første afdeling af Grand-Am, 24 timers løbet på Daytona, har de to kørere nu bragt sig op på en samlet andenplads i mesterskabet, kun 3 point efter de førende Pruett og Duran, som sluttede som nummer fire i Mexico. For Jan Magnussen har placeringen dog ingen reel betydning, da han ikke skal køre hele Grand-Am sæsonen grundet sine forpligtelser for Corvette i ALMS, men da han er hyret til at hjælpe Angelelli til mesterskabet er placeringen naturligvis vigtig.

Jan Magnussen skal også køre de to næste Grand-Am afdelinger i Miami den 24. marts og Virginia den 29. april, for teamet. Inden da deltager Jan Magnussen i 12 timers løbet på Sebring for Corvette den 17. marts.


Læs mere om:
  • Jan Magnussen
  • Autódromo Hermanos Rodríguez
  • 03/03/07 - Autódromo Hermanos Rodríguez - Grand Am
  •